Sportovní články

Rally Šumava Klatovy 2024: program, výsledky, mapa, trasa

Úvodním závodem seriálu MČR v rally ✔️ je populární Šumava - Klatovy. Podívejte se do tohoto článku na kompletní informace, včetně programu a výsledků.

 

Premier League Darts 2024 - šipky: program, výsledky, tabulka

Premier League Darts je šipkařská liga ⭐ pro nejlepší hráče světa ☑️, která se koná každý rok. Letos bude na 16 různých místech, vše vyvrcholí v květnu v...

 

Formule 1: Velká cena Číny F1 2024 - program, výsledky

Velká cena Číny Formule 1 ✅ se vrací do seriálu F1 po pěti letech. Na okruhu v Šanghaji se řada jezdců ukáže poprvé v kariéře.

 

Rally Králíky 2024: program, výsledky, mapa, trasa

Úvodním závodem Českomoravského poháru v rallye 2024 bude opět Rally Králíky. Komu se v Pardubickém kraji bude dařit nejlépe?

 

Fiorentina vs. Viktoria Plzeň živě ve čtvrtfinále Evropské...

Viktoria Plzeň sehraje ve čtvrtek odvetný zápas čtvrtfinále Konferenční ligy s Fiorentinou. Sledujte utkání od 18:45 na ČT sport.

 

Mistrovství světa ve futsalu 2024: program, výsledky a informace

Futsalové mistrovství světa ⭐ se v roce 2024 odehraje v Uzbekistánu. O postup na šampionát bojoval i český tým. ✔️ Přečtěte si vše důležité o MS.

 

Tipsport extraliga statistiky - bodování, produktivita, střelci

Všechny 🏅 statistiky hokejové extraligy na jednom místě. Podívejte se na aktuální kanadské bodování, pořadí střelců i statistiky brankářů ELH 2023/24.

 

Bayern vs. Arsenal živě ve čtvrtfinále Ligy mistrů

První zápas mezi Bayernem a Arsenalem vítěze nepřinesl. O postupujícím se definitivně rozhodne v Allianz Areně. Ve středu od 21:00 v TV.

 

Manchester City vs. Real Madrid ve čtvrtfinále Ligy mistrů živě

Odveta nejprestižnějšího čtvrtfinále je tu. Manchester City přivítá Real Madrid a utkání slibuje výbornou podívanou.

 

Euroliga basketbal 2023/24 muži a ženy: tabulka, výsledky

Basketbalová Euroliga je nejprestižnější klubová soutěž, což platí pro mužskou i ženskou část. 🏀 V ročníku 2023/2024 opět uvidíme české mistryně USK...

 

MS v ledním hokeji 2024: program, skupiny a tabulka

Kompletní program a informace ✅ o skupinách na ⭐MS v hokeji 2024⭐ naleznete přehledně v tomto článku. Jak aktuálně vypadá tabulka, kdy hrají Češi?

 

Jak sledovat baráž o extraligu online? Livestream zdarma

V baráži o extraligu 2024 hraje Kladno a vítěz 1. ligy. Návod na sledování baráže online vám prozradí, kde sledovat hokejovou baráž živě a zdarma.

 

Češi v NHL: týmy, platy, historie

Vše o Češích v NHL v jednom článku. Kteří čeští hokejisté letos hrají v NHL a s jakými platy? Prohlédněte si přestupy i statistiky Čechů v NHL.

 

NHL play-off 2024: program a výsledky

NHL Playoffs je vyvrcholením celé hokejové sezóny v kanadsko-americké NHL.✅ Podívejte se na kompletní informace, program a výsledky NHL play off 2024.

 
První 1 2 3 4 5 Poslední

VLOŽ EMAIL A ZÍSKEJ NEJVYŠŠÍ BONUS