ZAJÍMAVOSTI

Zimní a letní změna času: kdy se mění čas?

Komentáře

ZIMNÍ TEDY STŘEDOEVROPSKÝ NA 1000%,UKONČIT TO UŽ,STEJNĚ JAKO UKONČIT SERIÁL ZOO!

VYŘEŠIT TO JEŠTĚ LETOS,TI KTEŘÍ CHTĚJÍ LETNÍ ČAS BY MĚLI USTOUPIT A CHTÍT ZIMNÍ ČAS TAKY,V EU SE JEN VYMLOUVAJ PROČ TO NEJDE,VÝMLUVY TO JIM JDE,ŘEŠEJ KRAVINY,MÍSTO ABY ŘEŠILI TOHLE!

KDYBY SE ČLENSKÉ STÁTY CHTĚLI EU DOHODNOUT TAK SE DOHODNOU UŽ DÁVNO,KDYBY CHTĚLI TAK SE DOHODNOU,JENŽE ONI FURT NE,FURT HLEDAJ VÝMLUVY PROČ NE,ŽE JE KONEC STŘÍDÁNÍ ČASŮ V NEDOHLEDNU TO JSOU KECY,BLBÝ KECY,SAMÝ LŽI,TO JE TAKOVEJ PROBLÉM TO VYŘEŠIT?,SCHVÁLIT TO?,ASI JO,VŠECHNO JDE,STAČÍ JENOM CHTÍT!!!

ZAVÉST STŘEDOEVROPSKÝ ČAS CELOROČNĚ,SCHVÁLIT STŘEDOEVROPSKÝ ČAS,FINÁLNÍ ROZHODNUTÍ MUSÍ PADNOUT DO KONCE ROKU!

KONEC STŘÍDÁNÍ ČASŮ V NEDOHLEDNU,POUHÁ VÝMLUVA,EU FURT HLEDAJ VÝMLUVY PROČ TO NEŘEŠIT,FURT SE VYMLOUVAJ PROČ TO NEJDE,KOMU STŘEDOEVROPSKÝ ČAS NEVYHOVUJE MÁ SMŮLU,MUSÍ SE PŘIZPŮSOBIT,KDYBY CHTĚLI TAK TEN PROBLÉM VYŘEŠÍ JENŽE ONI SE TAM V EU FURT VYMLOUVAJ PROČ TOODSUNOUT,FURT SE VYMLOUVAJ,ODSUNOUT TO DO ROKU 2026 BYLA KRAVINA,KDYBY CHTĚLI TAK TO VYŘEŠÍ,TAK NAJDOU ZPŮSOB,JENŽE ONI FURT HLEDAJ A VYMÝŠLEJ DŮVOD PROČ TO NEŘEŠIT,PROČ SE NEDOHODNOUT,KDYBY CHTĚLI TAK SE SHODNOU,TAK SE DOHODNOU,CHCE TO NA NĚ POŘÁDNĚ ZATLAČIT,POŘÁDNĚ PŘITLAČIT ABY TO BYLO JEŠTĚ LETOS.

ZAVÉST STŘEDOEVROPSKÝ ČAS CELOROČNĚ,KDYŽ ČAS TAK POUZE STŘEDOEVROPSKÝ,JEDINĚ TEN JE SPRÁVNÝ,ZAVÉST JEŠTĚ LETOS!!!!!,EU TO MUSÍ VYŘEŠIT JEŠTĚ LETOS

PRO MARTINA:ŽÁDNÝ DVA ČASY,NECHAT JEN JEDEN A TO ZIMNÍ,PROTOŽE JEN ZIMNÍ JE SPRÁVNÝ,NECHAT ZIMNÍ ČAS PROTOŽE V LÉTĚ NETRÁPÍ V ZIMĚ POMŮŽE,PROSPÍVÁ ORGANISMU,JE PŘÍRODNÍ

KDYBY CHTĚLI TAK TO VYŘEŠEJ,JENŽE ONI TAM V EU HLEDAJ FURT DŮVODY PROČ TO NEJDE,KDYBY CHTĚLI TAK NAJDOU ZPŮSOB,KDYBY CHTĚLI TAK UŽ TO VYŘEŠÍ DÁVNO,ALE ONI FURT HLEDAJ DŮVOD PROČ TO NEJDE,FURT SE VYMLOUVAJ,KDYBY CHTĚLI TAK TO MAJ VYŘEŠENÝ ALE ONI TOHO NEJSOU SCHOPNÝ,CHCE TO VÍC ZATLAČIT,VYVINOUT VYŠŠÍ TLAK AT SE TO POHNE,AT SE TO VYŘEŠÍ,AT SE TO VYŘEŠÍ DO KONCE ROKU,TOHLE SE MUSÍ VYŘEŠIT DO KONCE ROKU,JEŠTĚ LETOS,KDYBY EU CHTĚLA TAK TO VYŘEŠÍ,TAK TO SCHVÁLÍ JEŠTĚ LETOS NAVZDORY VŠEM A VŠEMU,KDO CHCE LETNÍ ČAS MÁ SMŮLU,NA ZIMNÍ ČAS SI ČLOVĚK MUSÍ ZVYKNOUT,MUSÍ SI ZVYKAT,SCHVÁLIT A NECHAT ZIMNÍ ČAS NAVZDORY VŠEM A VŠEMU,AT SI OSTATNÍ STÁTY A VŠICHNI ZVYKAJ,MUSÍ SI NA ZIMNÍ ČAS ZVYKNOUT

PRO SAMUELA:JEDNOZNAČNĚ ZIMNÍ ČAS,V LÉTĚ NETRÁPÍ V ZIMĚ POMŮŽE,PROSPÍVÁ ORGANISMU,JE PŘÍRODNÍ

ODLOŽIT ROZHODNUTÍ NA ROK 2026 BYLA KRAVINA,CHCE TO NA EU POŘÁDNĚ ZATLAČIT AT TO DEFINITIVNĚ VYŘEŠÍ,AT ODKLEPNOU A SCHVÁLÍ CELOROČNĚ ZIMNÍ ČAS PROTOŽE V LÉTĚ NETRÁPÍ V ZIMĚ POMŮŽE,PROSPÍVÁ ORGANISMU,JE PŘÍRODNÍ,KDYŽ ČAS TAK JEDINĚ STŘEDOEVROPSKÝ,DO KONCE ROKU MUSÍ PADNOUT ROZHODNUTÍ NAVZDORY VŠEM A VŠEMU,KDYBY EU CHTĚLA TAK TO ZRUŠÍ,JEN SE VYMLOUVAJ PROČ TO NEJDE,TLAČIT NA EU DOKUD NEZRUŠÍ STŘÍDÁNÍ ČASŮ,DOKUD NESCHVÁLÍ ZIMNÍ ČAS,TLAČIT TAK DLOUHO DOKUD TO NEUDĚLAJ,DOKUD NESCHVÁLÍ CELOROČNÍ ZIMNÍ ČAS!,STŘÍDÁNÍ ČASŮ MUSÍ SKONČIT NAVZDORY VŠEM A VŠEMU!!!!!

FINÁLNÍ ROZHODNUTÍ MUSÍ PADNOUT JEŠTĚ LETOS!!!!!,ONI TAM NEJSOU SCHOPNÝ NAJÍT KOMPROMIS,NAJÍT KOMPROMIS A ZPŮSOB KTERÝ BY VŠEM VYHOVOVAL ALE TO ONI NE,ŽÁDNÝ DO DVOU LET,VYŘEŠIT TO DO KONCE TOHOTO ROKU!!!!!,K ČEMU TY PRŮTAHY A ZDRŽOVÁNÍ!!!!!,K ČEMU?,PROJEDNAT TO JEŠTĚ LETOS DO KONCE ROKU A UDĚLAT FINÁLNÍ ROZHODNUTÍ DO KONCE ROKU A JEŠTĚ LETOS!!!!!,ZAVÉST ZIMNÍ ČAS!!!!!,ŽÁDNÝ LETNÍ!!!!!,VYŘEŠIT TO JEŠTĚ LETOS,VYŘEŠIT TO JEŠTĚ LETOS!!!!!,AT SE OSTATNÍ ČLENSKÝ STÁTY STAVÍ NA HLAVU,ZAVÉST ZIMNÍ ČAS NAVZDORY VŠEM A VŠEMU JEŠTĚ LETOS!!!!!

KONEC STŘÍDÁNÍ ČASU JEŠTĚ LETOS!!!!!,ZRUŠIT STŘÍDÁNÍ ČASU JEŠTĚ LETOS!!!!!,ZAVÉST STŘEDOEVROPSKÝ ČAS JEŠTĚ LETOS!!!!!,ZATLAČIT NA NĚ NA TU KOMISI A NA OSTATNÍ AT TO VYŘEŠÍ DO KONCE TOHOTO ROKU JEŠTĚ LETOS!!!!!

ZRUŠIT STŘÍDÁNÍ ČASU JEŠTĚ LETOS!!!!!,ZRUIT STŘÍDÁNÍ ČASU DO KONCE TOHOTO ROKU!!!!!,EU TO MUSÍ VYŘEŠIT JEŠTĚ LETOS!!!!!,POSLANCI A VŠICHNI V EU SE MUSÍ SHODNOUT NA STŘEDOEVROPSKÉM ČASE,ZRUŠIT TO JEŠTĚ LETOS!,VYŘEŠIT TO JEŠTĚ LETOS!,ŽE JE TO V NEDOHLEDNU TO JSOU KECY,VŠICHNI V EU V TÝ KOMISI SE VYMLOUVAJ A HLEDAJ DŮVODY PROČ TO NEJDE,VŠICHNI TAM HLEDAJ VÝMLUVY!

pro hanku:já jsem taky pro zimní,jenže těm v eu je to fuk,ti to nikdy neschválej,nikdy to neodklepnou,oddálit to na rok 2026 je hovadina,stupidita jako je výměna manželek,střídání času je nekonečný,nikdy to neskončí stejně jako seriály ulice a jedna rodina

ty členský státy se nikdy nedohodnou,,furt to budou oddalovat,furt si budou vymýšlet proč to neschválit,odložit to na rok 2026 byla zbytečnost,furt se budou vymlouvat proč to neschválit,eu tohle nikdy nevyřeší,tohle nikdy neskončí,nikdy se to nevyřeší

členové EU se k tomuhle nikdy nevrátí,nikdy tenhle problém nebudou řešit,nikdy ho nevyřeší,nikdy to neskončí!

tohle se nevyřeší nikdy,,členský státy se neshodnou nikdy,furt se budou hádat jak báby na trhu,eu tohle nevyřeší nikdy,nikdy se k tomu nevrátí,furt to budou oddalovat a vymlouvat se proč to nezrušit a nechat středoevropský čas.

členský státy se neshodnou nikdy!,zbytečně to oddálili na rok 2026

nechat zimní čas

Nechat letni čas

zrušit střídání času jednou provždy!,zrušit letní čas jednou provždy!,zachovat a nechat středoevropský tedy zimní čas jednou provždy!.

zrušit střídání času jednou provždy!,zrušit letní čas jednou provždy!,zachovat a nechat středoevropský tedy zimní čas jednou provždy!.

pro ivana:správně,normální středoevropský čas je ten zimní a správný a jediný,jenže členským státům je to jedno,nikdy se nedohodnou,je to nekonečný jako seriál ulice

Normální středoevropský čas je ten zimní.

JEDINĚ ZIMNÍ,EU SE MUSÍ SHODNOUT JEŠTĚ LETOS.

Žádnej opravdovej nebo správnej čas neexistuje . Čas si vymysleli lidé pro svou potřebu. Proto podobné argumentace jsou nesmyslné.

JEDINĚ LETNÍ

ne,nechat středoevropký tedy zimní čas,středoevropský tedy zimní čas je ten nejsprávnější,v létě netrápí v zimě pomůže,prospívá organismu a je přírodní.

ne,nechat středoevropský tedy zimní čas

Letní čas prosím...

nechat pouze zimní čas,ten jediný je nejsprávnější a nejpřirozenější,kdy už se ty členský státy shodnou?,v čem je problém?,at se to vyřeší ještě letos!!!!!

zrušit změny času,zrušit střídání času ještě letos,nechat středoevropský tedy jen a pouze zimní čas protože za prvé v létě netrápí v zimě pomůže,za druhé prospívá organismu a za třetí je přírodní.

Po mnoho generací našemu biorytmu a funkcím všech orgánů odpovídá zimní čas. Zachování letního času by dlouhodobě vedlo k nárůstu civilizačních a psychických chorob.

ZRUŠIT ZMĚNY A STŘÍDÁNÍ ČASU JEŠTĚ LETOS!,NECHAT POUZE ZIMNÍ ČAS

evropská unie se musí shodnout,a to na zimním čase,zimní čas je ten správný,středoevropský čas tedy zimní je ten správný,když čas tak ten zimní tedy středoevropský.

ZACHRÁNIT ZIMNÍ ČAS!,ZACHRÁNIT STŘEDOEVROPSKÝ ČAS.

STŘÍDÁNÍ ČASU MUSÍ SKONČIT! DEFINITIVNĚ!,ZRUŠIT LETNÍ A ZAVÉST ZIMNÍ STŘEDOEVROPSKÝ ČAS!,NECHAT JEDEN A TO ZIMNÍ.

ZRUŠIT ZMĚNY ČASU,ZRUŠIT STŘÍDÁNÍ ČASU,ZAVÉST ZIMNÍ STŘEDOEVROPSKÝ ČAS!,ZRUŠIT DEFINITIVNĚ LETNÍ A ZAVÉST ZIMNÍ STŘEDOEVROPSKÝ ČAS.

Zimní čas

ZRUŠIT LETNÍ,NECHAT ZIMNÍ,DEFINITIVNĚ ZAVÉST ZIMNÍ ČAS,CELOROČNĚ ZIMNÍ ČAS,ZRUŠIT DEFINITIVNĚ STŘÍDÁNÍ ČASU,NECHAT JEDEN A TO ZIMNÍ,TEDY STŘEDOEVROPSKÝ.

Přirozený je zimní!

zásadně zimní čas

Nechal bych oba časy. Oba časy mají určité své výhody. A v USA taky používají střídání časů a taky to nemají v plánu rušit, tak proč bychom to měli rušit my Evropané? Řešme raději důležitější věci než střídání časů.

Zimni

Jednoznačně letní !!! Zimní (středoevropský) prosahuje pár zhýčkaných křiklounů, kteří svůj život zpravidla prožívají v umělém světě v shoppingparcích. Normální lidé, kteří mají normální zájmy, koníčky a chtějí být po práci ještě aspoň chvíli za světla s rodinou nebo dětmi, s letním časem problém nemívají.

zimni

LETNÍ

Jedině středoevropský to jest zimní s letním časem začal Hitller a stím souhlasíte ?

Jedině zimní

Určitě zimní

Letní PS : Světlo už ve čtyři ráno může chtít opravdu jen blázen! K čemu?

jedine letni

Určitě letní!

Jednoznačně letní

Nevim,koho z toho zacala zase bolet hlava,driv to nikdo neresil a byl klid

Jsem pro ten normální, tedy zimní.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Otevírací doba o Velikonocích: jak bude otevřeno?

Velikonoční svátky jsou mezi lidmi velmi oblíbené a ve velkém se slaví – podívejte se, jak je otevřeno v obchodech, abyste si mohli nakoupit.

 

Veselé Velikonoce: SMS, obrázky, říkadla i přání v cizích jazycích

Velikonoce jsou největším křesťanským svátkem, ve velkém je ale slaví i nevěřící, kteří dodržují spoustu tradic. ☀️ Podívejte se na ta nejlepší...

 

Co je dneska za svátek? Přehled a kalendář státních svátků

Státních svátků 🧨 není v České republice příliš mnoho ✅. V tomto článku se dozvíte, kdy je jaký svátek a co tento významný den znamená. Najdete...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE