ZAJÍMAVOSTI

Vánoční otevírací doba: Tesco, Kaufland, Lidl, Albert a další

Komentáře

Každý má nakoupeno habaděj. Takže zavřeno na Nový rok není taková tragedie. Tak hlavně hodně zdraví a hlavně se nepřejezte k prasknutí !!

Od covidu nakupuji 1x týdně, a stačí.
Nehodlám marnit čas potácením se po obchodech. A je to super!!!

Podívejte se na narvané koše, co lidi vozí v obchoďácích. Ať mi nikdo neříká, že dva dny bez otevřených obchodů někoho vyhladoví. A v těch obchodech jsou taky jenom lidi, co mají doma rodinu a mají právo na odpočinek.

Dobrý den,

Lidl by měl mít otevřeno ...

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn

Já jsem vždy o vánocích sloužila. Když ne na vánoce, tak alespoň na Silvestra, nebo na oba ent i 25.-26.12. Sice jsem nakoupila, co se dalo, ale dnes už dojídáme zbytky. Přijde nečekaně pár návštěv a máte prázdnou lednici i spíž. Už bych dnes docela uvítala alespoň pár prodejen, jelikož ani ty zaměstnance přeci nemůže bavit být doma, ne?! Já bych šla rozhodně raději do práce, než být doma a nemít co žrát...

Fašisti diktují podnikatelům kdy smí otevírat...Fuj co je to za dobu

chaos. od 27.12. má být zavřeno všechno, v teloše proběhla zpráva, že v so může být otevřeno. ten puboš, co tady píše, abychom neumřeli hlady, asi bydlí a jí u maminky, a neumí si představit, že mu např. praskne displej na mobilu. Pak má smůlu, leda by mu ho objednal někdo jinej, i tak by čekal několik dnů

Dejte pozor,abyste náhodou neumřeli hlady.

Ono je to ošemetné, důchod je 24/12, výplata 25/12 myslím ID. Takže když to dorazí 23/12 budeme rádi, ale v 17 hodin už na noční a to i ve čtvrtek tak to 24/12 dopoledne mě bodne i když to bude bez spánku přes den.

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE